La naturadora.
 La Perruca de Luca
 En La Naturadora tenim un Luca i és molt curiós, un tipus valent que amb només quatre anyets es va atrevir a qüestionar les normes que altres van construir per a ell. Es va enfrontar al món, el seu món, el nostre món i ens va demostrar que mai és prompte ni tard per a lluitar contra les coses absurdes de la vida.

 Amb Luca com a protagonista vam editar un conte per a gent valenta i vam dissenyar un material didàctic per a treballar la coeducació en Infantil i Primer Cicle de Primària. Vam iniciar el projecte gràcies a gent tan valenta com Luca: eltakataka i Vicent Poquet, que es van tirar de la moto sense saber on anàvem a aterrar... I és que en aquell moment hi havia una crisi, les institucions públiques estaven entre la fallida i el qüestionament permanent, els bancs no donaven (ni tenien) crèdit, i encara que vos coste creure-ho, cada mes quan el CIS oferia les dades sobre les coses que ens preocupen com a societat, la coeducació mai estava entre elles perquè teníem una “prima” en situació de risc i la família és el primer, no?

 Així, quan pareixia que s’anava a acabar el món i que mai més podríem dedicar-nos a treballar en les coses importants... llavors van aparèixer les persones. I totes juntes van fer possible aquest projecte amb xicotetes aportacions per a la seua edició.

 Gràcies! pels calés i sobretot pel gest: perquè és l’evidència més clara de que, sempre, però especialment en els temps de crisi, el més important són les persones. Persones vestides de rosa, de blau, de blanc trencant, persones amb perruca, persones amb barba...”