La naturadora.
Vacuna contra el canvi climàtic

El primer treball que ens va demanar “la dipu” va ser una campanya sobre canvi climàtic destinada a gent jove. La idea original del client era aprofitar els partits del Lucentum per a repartir fullets entre l’afició.

Immediatament vam témer que això poguera desembocar en una nova forma de celebrar els triomfs i de plorar les derrotes: el llançament de fullets al centre de la pista... Per tant, calia prevenir això costara el que costara, així que se’ns va ocórrer plantejar alguna cosa tan original que mereixera la pena guardar en la butxaca malgrat el resultat del partit. Així va sorgir la vacuna contra el canvi climàtic.

Ja no recordem quant de temps i a quants familiars vam tenir ficant les 3.000 xeringues (en realitat bolígrafs) i postals en bossetes reciclables, i no estem segures que a Alacant baixés la temperatura dels termòmetres per aquelles dates.

Però el que sí ens consta és que a la gent li va agradar la idea, que se la va emportar a casa, que la va compartir, i que no va acabar en les papereres del Lucentum. I això ja és un triomf.