La naturadora.
Packaging fet per Cucuun Redisseny
Materials didàctics Parpalló-Borrell Gandia
Podríem pensar que hi ha un munt d’escolars cleptòmans, però preferim pensar que les il•lustracions de Juantxo triomfen. Per això, quan es tracta de materials didàctics per a escolars, nosaltres treballem amb ell i no amb Velázquez, perquè quan fem materials il•lustrats amb ell, hem d’advertir al client que revise butxaques i motxilles en acabar l’activitat.

No és que siguem unes romàntiques. Algú coneix algun escolar que hagi intentat pispar el Comte Duc D’Olivares muntat a cavall? A que no? Doncs això, que és delit el que tenen per Juantxo.

Dissenyar materials didàctics és una de les coses que més gaudim fent. És com si et donaren l’oportunitat de crear els jocs i recursos amb els quals t’haguera agradat aprendre quan anaves al col•le. En aquest cas, hem pogut tornar a pàrvuls i recórrer tota l’EGB i sense màquina del temps.

Un Memory de Fauna de fusta és el que hem dissenyat per als grups d’escolars d’infantil i primer cicle de primària. El packaging és obra de Cucuun redisseny. Fet a mà i 99 % reciclat.

Per a segon cicle de primària i en format en gran el Joc dels ecosistemes, tres taulers gegants sobre els quals cal transformar, mitjançant peces de puzle, tres ecosistemes degradats en tres ecosistemes lliures d’impacte. La dificultat resideix a aconseguir cadascuna de les peces superant diferents proves. Les il•lustracions reprodueixen espais naturals de Gandia, amb les seues possibles amenaces.

I per a tercer cicle de primària apostem per un joc de pistes, El Joc de les Plantes. És una barreja de gimcana i recerca del tresor amb materials reals que poder palpar, olorar, descobrir i identificar... I fins ací puc llegir...