La naturadora.
La Caixeta
Quan ens vam embarcar en La Naturadora teníem en ment comprar-nos uns portàtils i treballar des de casa d’alguna, fer-nos unes targetetes casolanes i poc més. Però llavors va aparèixer Rui.

Rui és una d’aquestes persones que allà on altres veuen competència, ell veu col·laboració. Ens va convidar a compartir espai en la seua agència de comunicació, ens va regalar una imatge, material corporatiu, i ens va animar a que ideàrem un petit recurs promocional. I així va ser com ens vam inventar el nostre complex estimulant per a projectes extraordinaris.

L’anomenem la caixeta, però és molt més que això. La caixeta ens va obrir moltes portes, i sobretot ens va permetre demostrar les coses que érem capaces de fer abans d’haver-les fet.

Avui, després de quatre anys, hem canviat d’imatge, hem passat per dos locals, amb bastant freqüència carreguem els nostres portàtils i anem a treballar al costadet de la xemeneia a Canor, amb els peus en remulla al Baladrar, o amb unes canyes en el bar, però la caixeta segueix sent la nostra presentació d’empresa i encara no s’han trobat efectes adversos. Gracietes Rui.