La naturadora.
 La Perruca de Luca
 En La Naturadora tenim un Luca i és molt curiós, un tipus valent que amb només quatre anyets es va atrevir a qüestionar les normes que altres van construir per a ell. Es va enfrontar al món, el seu món, el nostre món i ens va demostrar que mai és prompte ni tard per a lluitar contra les coses absurdes de la vida.

 Amb Luca com a protagonista vam editar un conte per a gent valenta i vam dissenyar un material didàctic per a treballar la coeducació en Infantil i Primer Cicle de Primària.

 Vam iniciar el projecte gràcies a gent tan valenta com Luca: eltakataka i Vicent Poquet, que es van tirar de la moto sense saber on anàvem a aterrar...

 I és que en aquell moment hi havia una crisi, semblava que s’anava a acabar el món i que mai més podríem dedicar-nos a treballar en les coses importants... llavors van aparèixer les persones. I totes juntes van fer possible aquest projecte amb xicotetes aportacions per a la seua edició.

 Gràcies! pels calés i sobretot pel gest: perquè és l’evidència més clara de que, sempre, però especialment en els temps de crisi, el més important són les persones. Persones vestides de rosa, de blau, de blanc trencant, persones amb perruca, persones amb barba...”


 El temps passa, Luca creix. El del conte ja de 4 anyets... El de carn i ossos 13, i ja està a l’insti... i han nascut molts Lucas més!

 En aquests quatre anys: hem estat en l’aula amb més de 8000 escolars des de Canàries fins a la Manxa, més de 6500 escolars han participat en la nostra representació teatral del conte, 300 profes han participat en la nostra formació en coeducació en coles, 50 famílies en els nostres tallers, el nostre equip ha intervingut en tres cursos de formació a professorat organitzats pel CEFIRE... Ens han regalat un Luca de peluix, ens han atorgat el premi Angie Simonis per la lluita pels drets de les persones LGTB, el nostre curt ha estat en un festival de cine internacional... Ens hem currat una app per a tablets.

 El temps passa... però què gustet dóna créixer feliç, veritat?