La naturadora.
 Xàbia Diversa
Crec que sóc homosexual… i si m’agraden els homes?
És un home o una dona?
Què significa la transsexualitat?
Com els dic als meus pares que sóc gay?
Per què la gent decideix canviar de gènere?
I si la meua millor amiga es lesbiana?

A l'institut existeixen aquests i molts més dubtes…

 Tenir espais segurs i respectuosos on poder compartir les nostres inseguretats, il·lusions, pors i creences sense ser jutjades per la nostra orientació sexual, la nostra identitat o la nostra expressió de gènere és fonamental per poder ser lliures.

 Per això té sentit el projecte de Xàbia Diversa, un Espai d'Atenció a la Diversitat Sexual i de Gènere en els instituts de Xàbia.

 Xàbia Diversa és aquest lloc on poder deixar anar la ploma, les idees, els enamoraments i les nostres ganes de canviar les coses… celebrem les diversitats!!!

 A més de l'alumnat, es dirigeix també a les famílies i el professorat. És un espai confidencial i imparcial, on es recolza i s'ofereix informació (i formació) sobre la diversitat afectiva, sexual i de gènere. Es prevenen agressions per raó de gènere o identitat, i es recolza a l'alumnat que ho pugui necessitar.

 Sobretot, es dóna visibilitat a les diferents formes d'estimar i de ser, perquè quan sorgeixca l'amor, siga de forma lliure. A més de ser un dret, és molt bonic, no?

 Per cert, la FEMP ens va premiar al novembre de 2017, però el premi més chulo és el de poder participar amb l’alumnat que vol canviar les coses.