La naturadora.
Vall de Pop

No oblide que estic apuntant-li al cor

i Bogart respon: “És el meu punt menys vulnerable”

És una frase mítica de Casablanca que no té res a veure amb la nostra feina. Si la Naturadora té un punt vulnerable, és el cor.

I si hem aprés alguna cosa és que, xe, no sabem treballar si és únicament per diners... Perquè si no ens emocionem amb el que fem, la cosa no estira ni a la de tres.

Hi ha un filet que uneix el nostre cor amb la Vall de Pop, i aquest filet ens ha clavat en saraus tan grans com un Pla Estratègic de Turisme (que mai hauríem fet si s’haguera tractat d’altre territori) i que ens va conduir a una guia de la Vall, després a una col·lecció de fullets per a senderistes, ara a uns itineraris temàtics i tenim en el cap un projecte increïble per a turisme familiar, però fins ací podem llegir...

El cor que posem en el nostre treball ens fica en embolics, però això ens permet desembolicar-nos per a tornar-nos a embolicar. I aquest és el moment en què ens diem a nosaltres mateix una altre frase mítica, però de la petita pantalla (i sense el cigar): “m’encanta que els plans isquen bé”.